Neem vrijblijvend contact op

 
 
 
 
 

Algemene Voorwaarden1. Algemeen

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van foto’s bij Marco Knies Fotografie.
 2. Bij afnemen van producten en diensten ga je automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heb je tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kun je dat enkel schriftelijk en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken (met uitzondering op de publicatierechten).
 3. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door Marco Knies Fotografie worden aangepast.

 

2. Reporatages 

 1. Je kiest voor een bepaalde fotograaf omdat de stijl van deze fotograaf je aanspreekt. Marco Knies Fotografie is vrij om zijn artistieke kennis en inzicht in de fotoreportage toe te passen.
 2. Uit iedere reportage wordt een selectie van foto’s gemaakt. Marco Knies Fotografie zal een selectie maken van de naar zijn inzicht beste foto’s, zodat de stijl van Marco Knies Fotografie vastligt in de reportage. Je kunt op geen enkele wijze beroep doen op foto’s die volgens Marco Knies Fotografie niet geschikt zijn om te tonen.
 3. Indien de reportage op locatie is dient alles gereed te zijn om direct te kunnen beginnen. Wanneer dit niet het geval is kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.
 4. Foto’s worden door Marco Knies Fotografie maximaal 5 jaar (trouwreportages) bewaard. Daarna is het niet meer mogelijk na bestellingen te doen (onder nabestellingen vallen alle soorten wanddecoratie, afdrukken en fotoboeken).
 5. Bij de reportages gelden er een ± maximum aantal foto's. Zie de de mogelijkheden per reportage.

 

3. Betaling, levertijd & klachten


 1. Je ontvangt alle foto’s binnen max. 20 werkdagen tenzij in overleg van te voren anders is aangegeven. 
 2. De betalingstermijn van jouw factuur is 7 dagen, tenzij anders overeengekomen. Bij een trouwreportage zal 50% van het totaal bedrag aanbetaald moeten worden om de gewenste datum in de agenda te reserveren.
 3. Voor producten als fotoboeken etc. is Marco Knies Fotografie afhankelijk van de levertijd van derden. Daardoor geldt er een aangepaste levertijd. 
 4. Jouw fotoreportage en foto’s zijn voor je persoonlijk gemaakt, daarom is teruggave van geld helaas in geen enkel geval mogelijk.
 5. Klachten betreffende het geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 5 werkdagen na levering van de foto’s schriftelijk aan Marco Knies Fotografie te worden vermeld. 
 6. Marco Knies Fotografie heeft het recht binnen redelijke termijn alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren. 
 7. Je bent tijdens de fotoreportage verantwoordelijk en aansprakelijk voor jezelf en jouw eigendommen. Schade aan jezelf, jouw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op Marco Knies Fotografie.
 8. Marco Knies Fotografie is aangemeld bij de KOR (de kleine ondernemers regeling). Dit houdt in dat er geen btw boven op het factuurbedrag komt. Voor bedrijven houdt dit ook in dat er geen belasting terug gevraagd kan worden.
 9. Het annuleren van de reportage dient minimaal 7 dagen van te voren schriftelijk gedaan te worden. Indien de annulering binnen deze 7 dagen plaatsvindt wordt er €100,- in rekening gebracht.  

 

4. Auteursrechten & Publicaties


 1. Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan Marco Knies Fotografie toegeschreven worden) van alle reportages blijven altijd in het bezit van Marco Knies Fotografie. 
 2. Marco Knies Fotografie mag de foto’s ten aller tijden naar eigen inzicht gebruiken en publiceren voor zowel non-commerciële als commerciële doeleinden. Marco Knies Fotografie is niet verplicht dit te melden aan de eigenaar. Mocht je hier toch bezwaar op willen maken kan dat middels een geschreven verklaring, alvorens de reportage plaatsvindt.