Hoe ga ik te werk

 

Als jullie denken het werk van Marco bevalt me wel dan zijn er diverse mogelijkheden om met mij te contacten o.a. via het contactformulier, een mail of pak meteen de telefoon en bel 06-51015656.

 

Vervolgens maken we dan een afspraak op een nader te bepalen locatie. We maken kennis met elkaar en wij bespreken de vele mogelijkheden op trouwreportage gebied. We nemen jullie wensen en ideeën  door, eventueel aangevuld met tips uit mijn praktijk ervaring met het maken bruidsreportages.
Jullie moeten je  bedenken dat het jullie dag is, dus niets is te gek: Alles kan en niets moet!

 

Vervolgens kom ik binnen een aantal dagen met een offerte voor jullie bruidsreportage. Als jullie akkoord gaan betalen jullie 50% aan, dit om jullie trouwdatum in mijn agenda te reserveren. De andere 50% wordt pas betaald nadat jullie trouwdag geweest is.

Ongeveer een  week voor jullie grote dag neem ik nog even contact met jullie op om te bespreken of er nog wijzingen zijn ten aanzien van de invulling van jullie BIG WEDDING DAY. Mocht het weer omslaan dan neem ik nogmaals contact met jullie op, meestal een dag van te voren. Dit om de uitwijking naar een binnenlocatie door te nemen welke wij eerder hebben besproken tijdens onze eerste ontmoeting.

 

Na de laatste betaling  50 % ontvangen jullie de nabewerkte foto’s op dvd in de hoogste kwaliteit binnen 4 weken.

 

Mochten jullie ook  kiezen voor een van mijn mooie fotoboeken komen er, na het selecteren van de foto’s door jullie, nog ± 4 weken bij voor het afleveren van het trouwreportage boek.

 

De trouwreportage boeken worden persoonlijk door mij en natuurlijk naar  jullie wensen gemaakt. Deze fotoboek mogelijkheden bespreek ik ook tijdens onze eerste ontmoeting waarbij ik jullie de diverse mogelijkheden voorleg.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
Webdesign by Project Direct | © 2016 by Marco Knies Fotografie